Gevelrenovatie

Dakwerken - 2016

Dakwerken bestaan uit verschillende werkzaamheden:

 

dakrenovatie:

Dakrenovatie is noodzakelijk als het dak flink is beschadigd maar ook als voorzorg als de levensduur van de dakbedekking is bereikt. Wanneer uw dak zijn levensduur heeft bereikt komt er een moment dat na inspectie totale dakrenovatie aan te bevelen is. Het renoveren van uw dak is vakwerk want de kwaliteit van de uitvoering van de dakwerken bepaalt grotendeels hoe lang uw straks nieuwe dak meegaat.

 

dakisolatie:

Naast renovatiewerkzaamheden, isoleert een dakwerker ook woningen. Als u flink wil gaan besparen op uw energiekosten laat dan uw dak isoleren door een dakwerker. De energiebesparing kan oplopen tot wel €500,- per jaar.

 

dakonderhoud/reparatie:

Uw dak wordt ieder moment van de dag blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Deze weersomstandigheden zorgen na verloop van tijd dat er kleine beschadigingen ontstaan. Deze beschadigingen kunnen door regelmatig dakonderhoud grotendeels voorkomen worden. Dit behoed u van grote onvoorziene kosten. Vaak kunt u in de vorm van onderhoudscontracten afspraken maken over het onderhoud van uw dak.

Dakwerken MC

ADRES: Opheersstraat 38, 3870 Heers

Tel: 0492 55 88 44

Solutions Consultancy

+32/491/72.45.75