ISOTEC

Waarom kiezen voor isotec?

Hét grote voordeel van Isotec® isolatieplaten is dat u alle isolatiefasen in 1 keer uitvoert.

 

PIR-dakisolatie in een compleet systeem

Gaat u binnenkort uw dak of gevel isoleren? Met de PIR-isolatieplaten en systemen van Isotec® voert u alle isolatiefasen in 1 keer uit. Zo bespaart u op werkuren én op materiaal, omdat u minder aparte materialen moet aankopen.

 

Wat is Isotec®?

Isotec® isolatieplaten bestaan uit polyisocyanuraat, dat een uitstekende isolatiewaarde heeft van 0,022 W/mK en tot de best isolerende materialen op de markt behoort. Dit betekent dat u met een dunne plaat al de vereiste thermische waarde behaalt. Met Isotec® isoleert u bovendien een pak sneller dan met de traditionele methoden. Het systeem combineert namelijk meerdere bouwlagen, waardoor u niet alleen bliksemsnel isoleert maar tegelijk ook opbouwt, competitief bent én meer projecten in minder tijd realiseert. Isoleren ging nog nooit zo snel en makkelijk met dit revolutionaire systeem!

 

Gevarieerd productgamma

Het gamma isolatieplaten van Isotec® omvat 3 producten: Isotec XL, Isotec LINEA en Isotec PARETE. Ontdek er alles over op de desbetreffende pagina’s of contacteer ons voor meer informatie.

Dakwerken MC

ADRES: Opheersstraat 38, 3870 Heers

Tel: 0492 55 88 44

Solutions Consultancy

+32/491/72.45.75